Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

akolcson.hu szolgáltatása, miért jó?

2018.11.04.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 21:50

Előbb-utóbb mindenki kerül olyan helyzetbe, hogy hitelt kell felvennie, mert meg szeretne vásárolni valamit, amire nem elég a megtakarítása. Lehet ez lakás, autó, utazás, vagy bármi, ami nagyobb összegbe kerül. Az akolcson.hu pont ebben nyújt neked segítésget.

akolcson.hu szolgáltatása, miért jó?

Sokan nem is tudnának összespórolni egy akkora összeget, amiből megteremthetik az első otthonukat, így kénytelenek más megoldást keresni. Szerencsére a hitelezés már évezredek óta létezik. Bár némi többletköltséggel is jár, de így a hosszú évek takarékoskodása helyett akár azonnal megvásárolható az áhított lakás, vagy egyéb cikk. Akolcson.hu oldalon megtalálod a számodra megfelelő hitelkonstrukciót.

Az akolcson.hu weboldalt pont Neked, és a hozzád hasonló cipőben járóknak hoztuk létre! Mindegy, hogy személyi kölcsönt, jelzáloghitelt, gyorskölcsönt, vagy adósságrendező hitelt szeretnél felvenni, a legjobb helyen jársz! Nálunk az összes olyan információt megtalálod a piacon jelenleg fellelhető összes hiteltípusról, amik összehasonlítása alapján könnyen eldöntheted, hogy megfelelnek-e az igényeidnek és lehetőségeidnek. Nem minden hitelfelvételnél kell ugyanazokat a kritériumokat teljesítened, amikkel elérheted a kitűzött célodat, de a különbségeket könnyen megtalálod a hiteltípusnak megfelelő aloldalon. Nagyon fontos, hogy mindentől függetlenül a lehető legjobb ajánlat mellett tedd le a voksod, ezért elkészítettük a számodra az összehasonlító rendszerünket, amiben a legtöbb hitelfolyósító intézet konstrukcióit megtalálhatod, és természetesen össze is hasonlíthatod őket.

Ha megtaláltad a weboldalunkat, akkor gyakorlatilag rengeteg fáradságtól kímélheted meg magad, hiszen nem kell bankfiókról bankfiókra járnod azért, hogy mindent megtudhass arról a hiteltípusról, amire szükséged van, hanem pár kattintással megtalálhatod a legmegfelelőbb konstrukciót! Emellett nem egy esetben online is igényelheted a kölcsönt, ami még kevesebb tennivalóval, ellenben sokkal több előnnyel jár!

Ha takarékoskodni szeretnél, és a legjobb befektetést keresed, akkor sem kell elnavigálnod az oldalról. Nálunk a lakás-takarékpénztárakat is összehasonlíthatod, és kiválaszthatod azt, amivel a legjobban jársz! Mindenképp mentsd el a könyvjelzők közé az akolcson.hu-t, hiszen nem tudhatod, mikor lesz szükséged egy olyan weboldal segítségére, ami segít neked a pénzügyi kérdésekben! Ha tanácsra lenne szükséged, akkor is bátran fordulj hozzánk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Lakáshitel önerő – mekkora összegre lesz szükségem?

Lakáshitel önerő – mekkora összegre lesz szükségem?

2019.03.25.

Amikor az otthonodat szeretnéd megvásárolni, de nem áll a rendelkezésedre elegendő pénz, akkor hitelt veszel fel; ez gyakorlatilag evidens. Tudnod kell azonban, hogy a lakáshitel önerő nélkül nem tudod megigényelni. Mindenképp szükséged lesz egy bizonyos összegre, ha egy bankhoz fordulsz, ez pedig az úgynevezett JTM szabályozás miatt van így.

Tovább olvasom
NAV jövedelemigazolás – miért kell?

NAV jövedelemigazolás – miért kell?

2019.02.22.

A hitelfelvétel kritériumait számtalanszor taglaltuk már, így nem is mennénk bele mélyebben. Arra koncentrálnánk ebben a cikkben, ami a címben is olvasható, vagyis hogy milyen esetekben van szükség NAV jövedelemigazolásra egy hitel felvételekor.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön lehetőségeket szeretnél, egyszerű igénylésses és gyors folyósítással?

Gyorskölcsön lehetőségeket szeretnél, egyszerű igénylésses és gyors folyósítással?

2019.04.16.

Gyorskölcsön lehetőségeket keresel? Ma már számos bank kínálja ezt a hitelkonstrukciót, így van miből válogatnod! A gyorskölcsön lényege a sebesség, vagyis az, hogy milyen gyorsan jutsz hozzá az igényelt pénzösszeghez; akkor szokták választani, ha sürgősen meg kell oldani egy kisebb pénzzavart.

Tovább olvasom
Az online hiteligénylés előnyeiről

Az online hiteligénylés előnyeiről

2018.06.26.

Egyre többen tudják, hogy bizonyos hiteltípusokat bizonyos pénzintézeteknél már online is lehet igényelni. De még nem annyira elterjedt ez a lehetőség. Ahhoz, hogy népszerűbb legyen, ismerni kell az online hiteligénylés előnyeit, ezért összefoglaljuk Neked röviden, hogy miért is érdemes a következő hiteledet így igényelned!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával