Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A Sberbank Fair személyi kölcsönről röviden

2020.12.02.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 20:35

A Sberbank viszonylag új szereplő a magyar piacon, viszont tagadhatatlanul versenyképes, mi több, különleges ajánlatokkal várja az ügyfeleket. Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor érdemes elgondolkodnod a Sberbank Fair személyi kölcsönén, hiszen számos előnnyel rendelkezik!

A Sberbank Fair személyi kölcsönről röviden

Nézzük a részleteket!

A Sberbank Fair személyi kölcsöne kedvező, maximum 14,57%-os THM-met kínál, a kamata pedig a futamidő végéig fix. Szabadon felhasználható, 800.000 – 7.000.000 forintig igénybe vehető. A Sberbank Fair személyi kölcsönt akkor igényelheted, ha az életkorod 23 évtől a lejáratkori 70 évig terjed, vagy akkor, ha olyan kezest tudsz bevonni az ügyletbe, aki az mind az életkori, mind a rád vonatkozó feltételeknek megfelel. Legalább havi nettó 150.000 Ft bankszámlára érkező, rendszeres jövedelemmel kell rendelkezned. Az igényléskor természetesen nem szerepelhetsz a KHR negatív adóslistáján, megfelelő hitelmúlttal kell rendelkezned, illetve számlát kell nyitnod a Sberbanknál, és arra kell utaltatnod a fizetésed, de ezzel csak jól járhatsz.

Természetesen a Sberbank Fair személyi kölcsön felvételéhez is szükség van dokumentumokra, de ez nem nehezebb, mint bármely más banknál. A személyazonosító okmány, a lakcímkártya és az adóigazolvány a zsebedben lapul, a munkáltatói igazolást és a jövedelem igazolására szolgáló háromhavi bankszámlakivonatot pedig könnyedén be tudod szerezni.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Sberbank Fair személyi kölcsöne, akkor már csak biztosra kell menned. Az igénylés leadása előtt mindenképp hasonlítsd össze az összes személyi kölcsön ajánlatot, hogy biztosan azt a hitelt vedd fel, ami a legjobban megfelel Neked! Oldalunkon megtalálhatod az összes lehetőséget!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Sberbank új személyi kölcsön ajánlata – mit kell tudni róla?

Sberbank új személyi kölcsön ajánlata – mit kell tudni róla?

2020.08.11.

A Sberbank új személyi kölcsönnel jelentkezett, sőt, mindjárt néggyel – persze az lett volna a furcsa, ha nem teszi, hiszen a koronavírus-járvány, annak gazdaságra gyakorolt hatásai, valamint a kormány ezzel kapcsolatos rendeletei miatt ez egyrészt kötelező lépés volt, másrészt követniük kellett a versenytársaikat, ha nem akartak lemaradni.

Tovább olvasom
Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

2019.02.26.

A hitelfelvétel manapság már egyre egyszerűbb, hiszen minden pénzintézetnek van weboldala, ahol részletesen olvashatunk minden hitelkonstrukcióról. Ha valaki a legjobb banki hitelt szeretné megtalálni, akkor már arra sincs szükség, hogy egyenként végignézze az összes honlapot. Hiszen oldalunk segítségével pár kattintás alatt eljuthat a számára megfelelő kölcsönig.

Tovább olvasom
Sberbank hiteleinek jellemzői

Sberbank hiteleinek jellemzői

2019.01.15.

Az utóbbi időben felpörgött a hitelfelvételi kedv, a bankok pedig igyekeznek igazodni a megváltozott igényekhez. A Sberbank is kijött néhány hitelkonstrukcióval, ami alapjaiban rázta meg a magyarországi hitelpiacot, hiszen a kamatokat a lehető legalacsonyabbra sikerült beállítani, amivel komoly fejfájást okoztak a konkurenciának. Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor érdemes neked is ismerni a Sberbank hiteleinek jellemzőit, hogy a megfelelő döntést hozhasd meg.

Tovább olvasom
A Sberbank önvezető autó projektje

A Sberbank önvezető autó projektje

2021.08.13.

A Sberbank önvezető autót mutatott be – ez az, amire igazán nem számítottunk!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával