Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A Provident új kölcsönénél végig fix a THM a futamidő alatt

2020.10.22.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 20:56

A Provident kölcsönei között felbukkant egy új, amely megdöbbentően jó kondíciókkal érhető el, ráadásul a THM a futamidő végéig fix marad, azaz nem csak a kormány által megszabott időszakban – azaz 2020. december 31.-ig – alacsony, hanem utána is!

A Provident új kölcsönénél végig fix a THM a futamidő alatt

Provident kölcsönének jellemzői

Provident kölcsöne gyakorlatilag egy új típusú személyi kölcsön, vagyis szabad felhasználású, fedezet nélküli konstrukció, amely egyszerűen és gyorsan igényelhető. Tipikusan a Providentre jellemző tulajdonsága a viszonylag rövid futamidő és az alacsony kölcsönösszeg, ami mindössze 15 hónapot és maximum 600.000 forintot jelent. Az igazán érdekes viszont a THM, ami az új Provident kölcsönnél mindössze 5,6%, ami jelenleg a legalacsonyabb THM érték a magyar pénzpiacon!

A futamidő végéig ennyi

A kormány által december végéig garantált 5,75%-os kamat tehát minimálisan ugyan, de még ennél is magasabb, és ez csupán a kamat, míg a Provident kölcsönének esetében az 5,6% a THM érték, ami tartalmazza a kamatot és az egyéb költségeket is. Ez pedig nem csak az év végéig, de azon túl is érvényes, tehát a Provident kölcsöne gyakorlatilag bármilyen felvételi időponttól számítva maximum 15 hónapig ugyanezzel a THM értékkel működik..

Miért csak ennyi a kölcsönösszeg, és miért ilyen rövid a futamidő?

A Providentre jellemző a rövid futamidő és a viszonylag alacsony kölcsönösszeg, hiszen alapvetően nem egy kereskedelmi bankról van szó. Azoknak, akik megelégszenek ennyivel, és viszonylag rövid időn belül szeretnének megszabadulni az adósságuktól, tökéletes megoldást nyújt az új Provident kölcsön.

Egyéb jellemzők

Fontos még, hogy az új Provident kölcsönt heti, illetve havi rendszerességgel is lehet törleszteni, ami az igénylés előtt választható ki, illetve érdemes azt is tudni, hogy az Otthoni Szolgáltatás, valamint az Előrelátó Csomag ingyenesek ezen új hitelkonstrukció esetében.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az új Provident kölcsön, hasonlítsd össze oldalunk segítségével a bankok más ajánlataival, majd indítsd el a hitel igénylési folyamatát online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Lakáshitel önerő nélkül

Lakáshitel önerő nélkül

2020.01.20.

Lakásvásárlás előtt állsz, és hitelből szeretnéd megoldani? Megoldható! Nincs megtakarításod? Akkor viszont már falakba ütközhetsz, hiszen a lakáshitel önerő nélkül nem vehető fel a JTM szabályozás erre vonatkozó passzusa miatt. De természetesen léteznek kiskapuk, amiken át eljuthatsz az áhított célig. Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
3 millió forint személyi kölcsönhöz mekkora jövedelem szükséges?

3 millió forint személyi kölcsönhöz mekkora jövedelem szükséges?

2019.10.29.

Arra, hogy 3 millió forint személyi kölcsönhöz mekkora jövedelem szükséges, nincs egyszerű válasz. Hiszen a JTM szabályozás csupán csak egy része annak az összetett folyamatnak, amit hitelbírálatnak nevezünk. Bankonként eltérő egyébként az is, hogy a JTM szabályozás által megadott 50% mennyi is valójában. De a hitelkonstrukció is beleszólhat a végeredménybe. Természetesen minden lehetőséget végigveszünk cikkünkben; érdemes tehát elolvasnod!

Tovább olvasom
Új személyi kölcsön a Budapest Banktól!

Új személyi kölcsön a Budapest Banktól!

2020.05.25.

Személyi kölcsönre lenne szükséged, és hallottad, hogy év végéig kedvezményes THM-mel vehetsz fel fedezet nélküli hitelt gyakorlatilag az összes banknál? Ne kapkodd el a hitelfelvételt, hiszen 2021. január 1.-től a régi értékek állnak vissza, és ha rosszul választhatsz, igencsak sok pénzed bánhatja! Olvasd el előbb az alábbi cikket, mert ajánlunk Neked valamit: az új személyi kölcsönt a Budapest Banknál!

Tovább olvasom
Budapest Bank kölcsön, nálunk is megtalálható!

Budapest Bank kölcsön, nálunk is megtalálható!

2018.11.22.

Annak érdekében, hogy minél szélesebb választékot tudjunk mutatni a hozzánk látogatóknak kölcsönökből, igyekszünk bővíteni azon bankok listáját, ahol olyan hiteltermékeket lehet igényelni, amik számot tarthatnak az emberek érdeklődésére. A Budapest Bank kölcsön több konstrukciója elérhető oldalunkon, amivel megnöveljük az összehasonlítható hiteleink sorát, de röviden össze is foglaljuk, hogy mit lehet tudni róluk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával