fbpx

Unicredit bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022

Unicredit

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Értékbecslési díj és közjegyzői okirat díjának visszatérítésével

THM 7,69% - 9,58%
Futamidő 60 - 360 hó
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 80.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Unicredit

Babaváró kölcsön

Új ügyfeleknek 150.000 forint jóváírással

THM 0,43% ; 11,89%
Futamidő 72 - 240 hó
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Unicredit

Stabil kamat személyi kölcsön

Kedvezményes kamatozással elérhető

THM 11,63% - 20,29%
Futamidő 12 - 96 hó
Hitelösszeg 300.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

21 századi banki innováció

Mobilalkalmazási szolgáltatás, okos sor, online bankszámla nyitás, Unicredit mobil app és internetbank is elérhető náluk, így könnyítve meg nekünk, hogy céljainkat gyorsan és egyszerűen érjük el. Az egyik legnagyobb magyar bankként, olasz tulajdonossal és stabil, nemzetközi háttérrel nyújt számunkra szolgáltatásokat. A kényelem és a fejlődés kéz a kézben jár náluk. Bankba járás helyett a telefonunkat használhatjuk. Mutatjuk, mire.

Az Unicredit Bank hiteleiről részletesen

Együtt terveztük el, együtt valósítjuk meg – egy szimpatikus jelmondat, ami bizalmat ébreszt bennünk. Rábízhatjuk magunkat a bank szakértőire. Tudhatjuk, hogy a teljes folyamat alatt mellettünk állnak. Egy támogató közegben, bizalommal vihetjük végig hitelünk ügyintézését.

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt az MNB által meghatározottaknak megfelelően egyszerű és gyors ügyintézéssel, könnyen érthető, előre meghatározott és áttekinthető feltételrendszer mellett nyújtják a számodra. Valóban gyorsan. 15 napon belül döntenek, és ha teljesíted a feltételeket, 2 napon belül már utalják is a pénzt a számládra. Mit tesznek még? Átvállalják a földhivatali ügyintézést – díjmentesen. Kamatfordulókor módosíthatod a kamatperiódust – díjmentesen. Ha úgy alakul elő is törleszthetsz – alacsony díjjal.

Mennyi pénzt kaphatsz?

Sokat. A hitelösszeg elmehet 80 millióig. Nagyobb hitelösszeg estén a futamidőt kitolhatod 30 évre is. De te döntesz a kamatperiódusról is. Nem akarod, hogy változzon a törlesztő részleted? Arra ott a Stabil Kamat Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel. Itt a teljes futamidő alatt nem változik a törlesztő részlet. Kell hozzá ingatlanfedezet, amire biztosítást kell kötnöd, és egy bankszámla az Unicredit Banknál.

Néhány alapfeltétel

Magyarországon élő, nagykorú magyar állampolgárnak kell lenned. Kell, hogy legyen telefonod. Legalább három hónapja keresd meg a minimálbért. A bank a hitelt mindig a hitelbírálatnak megfelelően nyújtja. A pontos, aktuális feltételekről tőlük kaphatsz felvilágosítást telefonon vagy online.

Kedvezmények a hiteligénylésnél

Visszatérítik az értékbecslés és a közjegyzői okirat díját. Elengedik a hitelösszeg kiutalásának díját, sőt akár a tulajdoni lapért sem kell fizetned. Számtalan kedvezmény, gyors, egyszerű ügyintézés. Itt könnyű hitelhez jutni.

Hitelek szabad célra

Legyen szó új autóról, nyaralásról, lakásfelújításról vagy más nagyobb tervről, szabad felhasználású hitellel megvalósíthatod. A népszerű Babaváró kölcsön a gyermekvállalás előtt álló házaspároknak nyújt segítséget, fedezet nélkül, állami támogatással. Ehhez a kölcsönhöz állami kezességvállalás is kapcsolódik. Ez teszi egyszerűvé számodra. Aztán ott van a legnépszerűbb termék, a személyi kölcsön. Ami mindenkinek volt vagy lesz vagy van.

Az Unicredit Babaváró Kölcsön előnyei

Díjmentes folyósítás, előtörlesztés és hitelbírálat. Gyors döntés. 10 nap alatt választ kapsz. És már egy gyermek születése esetén kamatmentes a hitel a teljes futamidőre. De ami a legjobb: a második gyermek születése esetén a tartozás 30%-a, a harmadik gyermek születése esetén a teljes fennálló tartozás elengedésre kerül.

Unicredit Bank személyi kölcsönök

Háromféle is van, hogy a legmegfelelőbbet választhasd. Az egyik a Stabil kamat személyi kölcsön. Ennél fix a törlesztő részlet és folyósítási díj. Aztán ott a Felújítási személyi kölcsön. Otthonfelújításra adják, akár 10 éves futamidővel és kamatkedvezménnyel. Itt nagyobb összeget is előtörleszthetsz ingyenesen. A harmadik a Green személyi kölcsön, zöld beruházásokhoz. Nincs díja a folyósításnak, és ha napelemre költöd, kamatkedvezményt is kapsz. A bank fél évet ad rá neked, hogy igénybe vedd. A személyi kölcsönöket szabadon, bármire leköltheted. Biztos jó lesz valamire.

Hitelkiváltás az Unicredit Banknál – az Unicredit bankkal

Több hiteled is van, de csak egyet szeretnél? Kezelhetőbbek a pénzügyeid, ha a lakásra, a kocsira és a TV-re felvett hiteleket egyszerre, egy bank felé fizeted. Változhatott a piaci helyzet is., lehetnek kedvezőbb konstrukciók, változhattak a kamatok. Erre kínál neked megoldást az Unicredit Bank a hitelkiváltó konstrukcióival. Vizsgáld meg a hiteleidet, és váltsd ki őket. Megérheti.

Miért az Unicredit Bank?

Az Unicredit Bank jó választás a jól képzett kollégái, kiváló termékei, a modern, az életünket megkönnyítő fejlesztései és a stabil pénzügyi háttere miatt. Biztosra akarsz menni? Válaszd őket. Ösztönöznek és támogatnak. Ki ne akarná ezt?

Így kaphatod meg a hitelt

Unicredit bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Unicredit bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Unicredit bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Unicredit bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az egyik nagy előnye, hogy a bank vállalja: a hiteldöntést az értékbecslés elkészítésétől számítva 15 munkanapon belül meghozza. A hitel folyósítása pedig két munkanapon belül megtörténik, amennyiben a folyósítási feltételek hiánytalanul teljesülnek.

A babaváró kölcsönt azon házaspárok igényelhetik, akiknél a feleség már betöltötte a 18. életévét, de nem töltötte még be a 41. életévét. Az igénylőknek van magyarországi lakcíme, és a házaspár legalább egyik tagja minimum 3 év folyamatos társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkezik. Az igénylőknek büntetlen előéletűeknek kell lenniük, és nem lehet a KHR-ben nyilvántartott lejárt és meg nem fizetett tartozásuk, emellett a NAV-nál sem lehet nyilvántartott köztartozásuk.

Ezt a hiteltípust az UniCredit kedvezményes kamattal (10,80% – 12,64%) hirdeti. A törlesztőrészlet fix, folyósítási díj nincs. A THM 11,63%-19,86%. A futamidő választható, 60 és 120 hónap között lehet, az otthonfelújításra igényelhető összeg: 1 600 000-7 000 000 forint. 3 000 000 forintig egyszeri ingyenes előtörlesztés van.

A hitelösszeg minimum 300 000 forint, az igényelhető kölcsön felső határa pedig 10 millió forint. A hitel szabadon felhasználható.

Az UniCredit otthonteremtő hitel fel lehet használni használt lakás vásárlásra, ugyanakkor korszerűsíteni, bővíteni is lehet a segítségével. Fő feltételei közé tartozik a megfelelő ingatlanfedezet. Az igénylőnek 18 év felettinek kell lennie, és a hitel lejáratakor nem lehet több, mint 65 éves. Rendszeres, az aktuális minimálbért elérő igazolt havi nettó jövedelemmel kell rendelkezni, illetve legalább 3 hónapos munkaviszonnyal az utolsó munkahelyen. A próbaidő ebbe nem számít bele. Az igénylő lehet vállalkozó (legalább egy éve), illetve nyugdíjas is.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Ezek a családtámogatások maradnak 2023-ban

Családtámogatások maradnak 2023-ban is, tehát nem kell attól tartani, hogy segítség nélkül maradunk – lássuk, melyek igényelhetőek jövőre is!

Tovább olvasom
5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

Diákmunkát vállalsz és szeretnéd jól átlátni a fizetésedet? A buszbérletet is meg kell venned, hogy elérj az iskolába, de az ügyfélszolgálat messze van, így könnyebb lenne online megvenni a jegyet? Szükséged lenne egy új iskolatáskára, de a közelben sehol nem találtál egyedit, ezért a netről rendelnél valamit? Látod az összefüggést? Mindegyikhez szükséges egy bankszámla. Ha pedig a fenti élethelyzetek bármelyike stimmel rád, diákszámlára lesz szükséged. Ha nem vagy még profi a banki ügyekben, akkor segítünk és elmondjuk, mire figyelj oda diákszámla nyitásakor.

Tovább olvasom
Széchenyi Kártya Program MAX: ne maradj le róla!

A Széchenyi Kártya Program MAX támogatott hiteleket takar, amelyek vállalkozások számára nyújthatnak segítséget.

Tovább olvasom
Mekkora jövedelemmel kaphatunk lakáshitelt?

A lakáshitel felvételéhez szükséges jövedelem mértéke nem csak bankonként változhat, de más tényezők is hatással vannak rá.

Tovább olvasom