fbpx

Takarékbank személyi kölcsön és lakáshitel 2022

Takarekbank

Takarék Fix20 Otthon Lakáshitel

Futamidő végéig változatlan havi törlesztőrészletek

THM 8,94% - 9,73%
Futamidő 240 hó
Hitelösszeg 3.000.000 Ft - 100.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Hirdetés
Takarekbank

Takarék Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Gyors és egyszerű hiteligénylés

THM 16,30%
Futamidő 12 - 84 hónap
Hitelösszeg 500.000 Ft – 7.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Takarékszövetkezetekből Takarékbank

A vidéki Takarékszövetkezetekből összeolvadással több lépcsőben jött létre a Takarék Csoport, aminek univerzális kereskedelmi bankja lett a Takarékbank Zrt. A mezőgazdasági vállalkozásokat és a városokon kívül élő lakosságot kiszolgáló pénzintézet az elmúlt évtizedben a fővárost és a nagyobb városokat is meghódította ügyfélbarát kiszolgálásával, emberközeli megoldásaival. A ma már a teljes pénzügyi termékskálát kínáló bank népszerűsége töretlen, nem kell máshova fordulnod, ha valamit elintéznél. Pontosan mit nyújt neked? Lássuk!

Lakossági hitelek a Takarékbanknál – Babaváró hitel

Az Otthonteremtési támogatást az állam hitelintézeteken keresztül nyújtja. Az egyik ilyen hitelintézet a Takarékbank Zrt, ahol elérhető a Babaváró hitel is. Gyermekvállalást terveztek, de kicsi a lakás vagy felújítanál? A Babaváró Hitel egy szabad felhasználású hitelkonstrukció, melyet házaspárok részére nyújtanak maximum 10 millió Ft-ig. Kamatmentes lehet akár az egész futamidő alatt. Gyermekvállalási támogatással a fennálló hiteltartozást teljesen kiválthatod. Az állam vállal érted kezességet, és a törlesztést akár három évre felfüggesztheted. Az egész konstrukció célja, hogy egyszerűen, gyorsan, akár tíz nap alatt hitelhez juss, és megvalósíthasd a céljaidat, úgy, hogy havonta csak 50 000 Ft-ot fizetsz.

Lakáshitelek kamattámogatással

2019 óta a magyar kormány azt szeretné. ha a magyar családok szép lakásokban, szép házakban élnének. 2022-ben számtalan előnyös konstrukciót kínálnak neked ehhez. A megfelelő konstrukció kiválasztásában a bank munkatársai segítenek. A Takarék Otthon Lakáshitel kiszámítható megoldás fészekrakáshoz. Folyósítási díj nélkül, új vagy használt lakóingatlan vásárlására, építési telek vásárlására, új lakóingatlan építésére vagy meglévő bővítésére, felújítására, esetleg ingatlancélú hitelek kiváltására használhatod. Hasonló konstrukció a Takarék Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel. Ennek a hitelnek a bevezetésével a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az volt a célja, hogy minél szélesebb körben elérhető, közérthető és áttekinthető feltételrendszerű, egyszerű és gyors ügyintézés mellett felvehető lakáscélú jelzálogkölcsönök kerüljenek forgalomba.

Többgyermekes Családok Otthonteremtési Kamattámogatása

Így kerek az otthon: Takarék CSOK+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel és Takarék CSOK+15 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel. Állami támogatás és kamattámogatott hitelek. Kettő az egyben. Így az otthonod is nagyobb lehet, nemcsak a családod. Budapest, Győr vagy Debrecen? Jár neked. De a preferált kistelepüléseken még többet kaphatsz. Kedvező, kiszámítható, biztonságos. Miért? Kamata az állami kamattámogatással a piaci kamatozású hiteleknél kedvezőbb, a jogszabály szerint akár 25 éven keresztül fix,évi 3,00%. 5 éves a kamatperiódus, így hosszú távra rögzítettek kamatok, ezáltal könnyen tervezhetővé válnak a kiadásaid. És persze forint alapú, így nincs árfolyamkockázat. Szuper lehetőség, de mégis kinek? Íme, a feltételek.

Akik igénybe vehetik

Ha magyar állampolgár vagy magyar lakcímmel – kaphatsz hitelt. Fontos, hogy eddig nem volt olyan hiteled, amit nem fizettél vissza, és így nem szerepelsz a KHR-ben. Legalább olyan mértékű igazolt jövedelemmel rendelkezel, hogy a hitelhez kapcsolódó havi fizetési kötelezettségüket teljesíteni tudod. Tulajdont kell szerezned az ingatlanban, neked és a párodnak is. Nem vehetsz házat rokonoktól. A költségek 70%-át számlával kell igazolnod. Legalább fél éve dolgoznod kell, és nem lehet köztatozásod. Aki az adóhivatalnak tartozik, nem kap állami támogatást és kamatkedvezményt. A bank a hitelt mindig a hitelbírálat eredményeként nyújtja. Az esetleges további feltételekről a munkatársak online, telefonon vagy személyesen a bankfiókokban adnak tájékoztatást.

Takarék Otthonteremtési Kamattámogatott Hitel

Nem kell üzleti zseninek lenni ahhoz, hogy tudjuk, a kamattámogatás előnyös nekünk. Egy hosszú távú hitelnél, amit akár évtizedekig is fizetünk, minden apró – és nagyobb – segítség jól jön. Használjuk ki ezeket. Ezek megkönnyítik törlesztést, hiszen a törlesztő részletünk alacsonyabb lesz. A Takarékbank Zrt tudja, hogy az otthon érzését apróságok teremtik meg. Ehhez segít hozzá az állami támogatással nyújtott kamattámogatott hitel.

Takarékbank szabad felhasználású hitelek

Magyarországon a legnépszerűbb hiteltermék a személyi kölcsön. Esküvő előtt állsz, és nagy lesz a lakodalom? Lecserélnéd az autódat egy újabbra? Utaznál a világ körül? Új telefon, Tv kell a gyereknek? Választhatod a Takarék Fix Személyi Kölcsönt a Takarék Fix Kiváltó személyi Kölcsönt vagy a Takarék Fogyasztóbarát Személyi Hitelt. Bármilyen célra, szabadon. Kedvező THM-el, gyorsan, egyszerűen – online is. A kamatozás fix, a feltételek átláthatóak. Hét év is lehet a futamidő, a kölcsön összege pedig elmehet egészen 10 millió forintig. Csak 500 000 kell? Azt is lehet! Váratlan élethelyzet vagy előre tervezett nagyobb kiadás? Felveszed a pénzt, elköltöd, és még számlával sem kell igazolnod. Személyi kölcsöne mindenkinek van. Vagy volt. Vagy lesz.

Takarék Szabad Felhasználású Jelzáloghitel

Ha ingatlan fedezetet is adnál a nagyobb összeg vagy a jobb kamatozás reményében, megteheted. A személyi kölcsön mellett, a népszerű költsd a pénzt, amire akarod mottó igaz a szabad felhasználású jelzáloghitelre is. A pénzt itt is, számlával igazolás terhe nélkül, szabadon, bármire elköltheted. Akár induló költségek nélkül is. Akkor gondolkodj ebben, ha legalább 3 millió forintra van szükséged. Minimum három milliót kell kérned minimum három évre. Ez a termék a hosszú távú terveidben segíthet. a futamidő ugyanis 30 év is lehet.

Még egyszer az állami támogatásokról

A magyar állam hitelintézeteken keresztül többféle támogatást nyújt. Az akadálymentesítési támogatás akkor igényelhető, ha az igénylő saját maga, vagy a vele együtt költöző/egy háztartásban élő közeli hozzátartozója vagy élettársa mozgáskorlátozott személy. 300 000 Ft-ot kaphatsz személyenként. A CSOK-ot és a hozzá kapcsolódó kamattámogatott hitelt a gyermekkel rendelkezők és a gyermeket vállalók kérhetik. A támogatás lehet 10 millió forint is. Az adó visszatérítési támogatás gyermekvállalás nélkül is járhat, felső korlát nélkül. Bármekkora összeget visszaigényelhetsz. Új lakás vásárlása vagy építése estén nem szabad kihagyni egy ilyen lehetőséget. Az Otthonfelújítás 3 millió forintos vissza nem térítendő támogatását kedvezményes kölcsönnel segítik. Gyereket nevelsz? Tedd szebbé az otthonod. Korszerűsítsd napelemmel vagy új, modern kazánnal. 2022 az az év, amikor az állam beszáll a költségeidbe. Legyen szebb lakásod. Legyen szebb házad. Legyen jobb a fűtés. Mit kell tenned? Tájékozódj! Számtalan lehetőség van. Az egyik biztos jó lesz neked.

És mindezt miért a Takarékbanknál?

A Takarékszövetkezeteket úgy ismertük, hogy a pult másik oldalán talán egy szomszédunk ül. Ismert bennünket, ismerte a problémáinkat, könnyen tudott segíteni. A Takarékbank úgy őrzi a hagyományokat, hogy közben az ötödik legnagyobb bankká vált, a legnagyobb fiókhálózattal. 750 fiók. Döbbenetes szám. Kis túlzással minden faluban ott vannak. A legnagyobb banknak sincs ennyi fiókja. És ez jó. De mi van, ha nem mennél fiókba? Online is intézheted az ügyeidet. Ahogy szeretnéd. Ez a Takarékbank.

Így kaphatod meg a hitelt

Takarékbank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Takarékbank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Takarékbank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Takarékbank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Személyi kölcsönből három közül tudsz választani:

 • Takarék fix személyi kölcsön
 • Takarék fix kiváltó személyi kölcsön
 • Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Szabadon felhasználható hiteltermék, Te döntöd el mire szeretnéd felhasználni, akár lakásfelújítás, utazás vagy bármilyen hirtelen kiadásra.
Változatlan kamat és törlesztőrészlet a futamidő alatt.
Felvehető összeg: 500.000 Ft – 10.000.000 Ft-ig
Futamidő: 12 – 84 hó

Bővebb információ a hirdetményben, itt.

Adósságaidat tudod csökkenteni a kiváltó kölcsönnel, így egy sokkal kedvezőbb hitel terméket törleszthetsz havonta. Ezen kívűl, akár szabadon felhasználható kölcsönhöz is juthatsz.
Változatlan kamat és törlesztőrészlet a futamidő alatt.
Felvehető maximum összeg: 500.000 Ft – 10.000.000 Ft-ig
Futamidő: 12 – 84 hó

Bővebb információ a hirdetményben, itt.

Nézzük át, hogy pontosan mi szükséges az igényléshez:

 • utolsó 3 havi bankszámlakivonat, amire a munkabér érkezik
 • munkáltatói igazolás (30 napnál nem régebbi)
 • nyugdíjas igénylő esetén nyugdíjszelvény vagy az utolsó 3 havi számlakivonat, amire a nyugdíjjóváírás került

A következő feltételeknek kell megfelelni:

 • legalább 18. életév betöltése
 • munkaszerződés megléte (határozott vagy határozatlan)
 • legalább 100.000 Ft-ot elérő, igazolt havi nettó jövedelemmel rendelkezel
 • az igényléskor nem szerepelsz a negatív KHR listán

 

Lakáshitel feltételek

 • minimum 18 éves életkor
 • legalább 3 hónapos munkaviszony
 • mindenkori minimálbér megléte
 • nyugdíjas esetén, ha nem számlára érkezik a nyugdíj, akkor 3 havi szelvényre lesz szükség és a nyugdíjhatározatra

A hitelről bővebben

 • minimum 3 millió forint igényelhető
 • futamidő 3 – 30 év
 • új vagy használt lakóingatlanra vásárlásra
 • építési telek vásárlásra
 • új ingatlan építésre
 • meglévő ingatlan bővítésére, felújításra
 • ingatlancélú hitelek kiváltására

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

Diákmunkát vállalsz és szeretnéd jól átlátni a fizetésedet? A buszbérletet is meg kell venned, hogy elérj az iskolába, de az ügyfélszolgálat messze van, így könnyebb lenne online megvenni a jegyet? Szükséged lenne egy új iskolatáskára, de a közelben sehol nem találtál egyedit, ezért a netről rendelnél valamit? Látod az összefüggést? Mindegyikhez szükséges egy bankszámla. Ha pedig a fenti élethelyzetek bármelyike stimmel rád, diákszámlára lesz szükséged. Ha nem vagy még profi a banki ügyekben, akkor segítünk és elmondjuk, mire figyelj oda diákszámla nyitásakor.

Tovább olvasom
Széchenyi Kártya Program MAX: ne maradj le róla!

A Széchenyi Kártya Program MAX támogatott hiteleket takar, amelyek vállalkozások számára nyújthatnak segítséget.

Tovább olvasom
Mekkora jövedelemmel kaphatunk lakáshitelt?

A lakáshitel felvételéhez szükséges jövedelem mértéke nem csak bankonként változhat, de más tényezők is hatással vannak rá.

Tovább olvasom
Hogyan igényelhetjük az OTP Bank személyi kölcsönét?

Személyi kölcsön az OTP Bank kínálatában is található, és az ország egyik legrégebbi bankjához méltóan figyelemreméltó ajánlatokról van szó!

Tovább olvasom