K&H Bank ajánlatok 2021

K&H

Babaváró hitel

THM 0,5% ; 6,6%
Futamidő 60 - 240 hó
Hitelösszeg 2.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

THM
0,5% ; 6,6%

Futamidő
60 - 240 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

K&H lakáshitelek

Ha lakást vásárolsz, azt 4 féle kamatkedvezménnyel és induló díjkedvezményekkel teheted meg. A szerződés aláírásáig otthonról is intézhetsz mindent. A hitel lehet fix vagy változó kamatozású. Minél hosszabb időre van rögzítve a kamat, annál kisebb számodra a kamatkockázat. Ingatlan vásárlás vagy építés esetén a forgalmi érték akár 80%-áig juthatsz hitelhez. Csak 20% önerővel kell rendelkezned.

Ha felújítasz – K&H felújítási hitel állami támogatással

6 millió forintig, végig fix 3%-os kamattal, a kapott állami támogatás pedig csökkenti a tartozásod összegét – díjmentesen. A 2021. január 1-től induló otthonteremtési program, minden eddiginél kedvezőbb feltételeket kínál azoknak a családoknak, akik felújítanák meglévő otthonukat. A támogatás egyik elemeként igénybe lehet venni a lakásfelújítási támogatást, gyermekes családoknak, maximum 3 millió forint összeghatárig. A felújítás számláit 2022. december 31-ig kell leadnod a Kincstárnak, úgy hogy annak 50-50%-ban kell tartalmaznia anyagköltséget és munkadíjat. Ezt a támogatást csak egyszer igényelheted. A számlákat viszont a támogatás indulásától, 2021 január 1-től gyűjtheted. De leadni egyszerre kell, legkésőbb 60 nappal az utolsó számla kiállítását követően. Ezzel a támogatással a lakásodon bármilyen felújítást elvégezhetsz. És a költségek felét az állam fizeti. Új kerítés kell? Féláron építtetheted meg.

CSOK állami támogatások és hitelek

A K&H Bank Zrt az egyik olyan hitelintézet, amin keresztül az állam az Otthonteremtési támogatásokat nyújtja. Ez egy vissza nem térítendő támogatás legfeljebb 10 millió forintig. Akár 15 millió forint kedvezményes hitelt is igényelhetsz mellé, új lakás építésére vagy új lakás vásárlására. Az állam 0%-os vagyonszerzési illetékkel is segít 2021-től álmaid otthonához jutni. Használt lakás vásárlására, bővítésére, korszerűsítésére is kaphatsz, igaz, kevesebb támogatást. Online is igényelheted, és a K&H e-bankból fizetheted 21. századi módon a részleteket. Hiszen mindenkinek van már bankkártya a zsebében. A lakás és ház méretét korlátozzák, de így is egy szép nagy ingatlanban lakhatsz a családoddal. Nem árt tudni, hogy nem csak meglévő, hanem vállalt gyermek esetén is igényelheted a támogatást.

CSOK mellé igénybe vehető ÁFA visszatérítési támogatás

Az Otthonteremtési támogatásoknak se vége, se hossza. Tehát: Ha van gyermeked vagy vállalod, hogy lesz, az állam ad pénzt, amit vissza sem kell adnod. Ez nem elég, hogy lakást vegyél? Az állam biztosít neked kamattámogatott hitelt is, amire még kezességet is vállal. És ha ez sem lenne elég, 2021 január elsejétől már az ÁFA is visszajár. Az ÁFA támogatás összege megegyezik a számlák ÁFA tartalmával, a legfeljebb 150 m2 hasznos alapterületű lakás és a legfeljebb 300 m2 hasznos alapterületű ház vásárlása vagy építése esetén. Akár mindhárom kedvezményi igénybe veheted.

És a K&H Babaváró hitelről még nem is beszéltünk

Ez egy szabad felhasználású, kamattámogatott hitelforma, ami a feltételek teljesülése estén átalakul vissza nem térítendő támogatássá. Szabadon felhasználhatod, bármire, mégsem kell visszafizetned. Egy igazán ütős segítség a gyermekes családoknak. Elköltheted hitelkiváltásra vagy új autóra. És 10 napon belül elbírálják neked.

Persze vannak feltételek

A bank adatokat fog kérni tőled. Ezek a személyre szabott ajánlatok adásához szükségesek. Kelleni fog, a hitelfelvételhez, hogy Magyarországon élő magyar állampolgár legyél. Kell rendszeres jövedelem is, és legalább három hónapja dolgoznod kell. Nem lehet lejárt tartozásod, nem szerepelhetsz a KHR-ben, és nem állhatsz csődvédelem alatt. A jövedelmednek el kell érnie egy bizonyos összeget. Lehet, hogy tulajdont kell szerezned a vásárolt ingatlanban. Talán biztosítást is kell kötnöd – ezt egyébként a K&H-nál is megteheted. Kell majd önerő, és vizsgálni fogják, hogy a jövedelmed hány százalékát terheli a kért hitelösszeghez tartozó törlesztőrészlet. Ez a te érdeked is. Sem neked sem a szeretteidnek nem jó, ha nagyon eladósodsz. A hitel feltételei nem mindig egyformák. A pontos elvárásokat a bank szakértő kollégáitól tudhatod meg.

A lakossági hitelek Ferrarija – a személyi kölcsön

A szabad felhasználású hitelek népszerűsége töretlen. Egyszerűek, és gyorsan hozzájuk lehet jutni. Kényelmesen igényelhetőek, és bármire költhetjük a felvett összeget. Ez az a rész, amikor a legtöbben felkapják a fejüket. A bármire szónál. Esküvő lesz vagy ballagás? Autó kell esetleg fűnyíró? Új bútor vagy ráférne már egy festés a konyhára? A tengeren túlra utaznál a családoddal? Biztos vagyok benne, hogy nem lehet felsorolni a számtalan célt, amire ez a szabadon felhasználható kölcsön ne lenne jó.
Személyi kölcsönből a K&H Bank négyfélét is kínál neked. Lakáscélra, hitelkiváltásra, autóra, és van az univerzális: a BÁRMIRE. Egyikhez sem kell ingatlanfedezet. Ez talán a legfőbb oka a népszerűségének. Egyszerűen, gyorsan hozzájuthatsz, és valósíthatod meg a célodat. Bármi legyen is az.

Még néhány információ a személyi kölcsönről

Fix törlesztőrészlettel és átutalási kedvezménnyel igényelheted. Ha úgy döntesz, hogy előtörlesztesz, az díjmentes lesz. K&H Bank ügyfelei 100%-ban online is igényelhetik. Semmi papír. Megvédheted az erdőket is. Ha biztosra akarsz menni, csak törlesztési biztosítást kell kötnöd. A kölcsön 18 és 65 éves életkor között jár Magyarországon élő magyar állampolgároknak. Kell, hogy legyen telefonod. De kinek nincs? 150 000 Ft kell keresned legalább három hónapja. Rendezetlen adósságod nem lehet. Ha szerepelsz a KHR negatív adósok listáján, elutasítják az igénylésed. Mi van ha nincs a K&H-nál számlád? Akkor is kaphatsz. De ha számlát nyitsz náluk, átutalási kedvezményt kapsz., ami akár 2% is lehet. Mobilbankon keresztül is.

Igénylés online – K&H hitelkalkulátor

A hitelkalkulátorral előre megtervezheted a havi kiadásod, hiszem a kívánt összeg és tervezett futamidő beírása után kiszámolja neked a havi törlesztőrészlet nagyságát. Semmi meglepetés. Ott lesz a pontos szám. Ez lesz az az összeg, amibe neked a célod havonta kerülni fog.
Megelégedjünk-e a második legnagyobbal?
A K&H Bank Zrt Magyarország második legnagyobb, univerzális kereskedelmi bankja. 208 fiókkal rendelkezik és 100%-ban a belga KBC Bank tulajdonában van, 1145 milliárd forintos mérlegfőösszeggel. Stabil nemzetközi háttér, évtizedes tapasztalat, egy fejlett pénzügyi kultúrájú régióból. Egy bank, aminek kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás.is. Csak a második legnagyobb. Mégis megelégedhetünk vele. Jó lesz nekünk.

Így kaphatod meg a hitelt

K&H Bank ajánlatok 2021 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

K&H Bank ajánlatok 2021 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

K&H Bank ajánlatok 2021 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

K&H Bank ajánlatok 2021 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

K&H személyi kölcsön különböző hitelcélra felhasználható

 • lakásvásárlás vagy felújításra
 • autóvásárlásra
 • hitelkiváltásra
 • nagy értékű műszaki vagy háztartási gépek vásárlására
 • családi események
 • egészségügyi kezelések
 • képzések
 • kurzusok
 • utazások

Minimális igénylési feltételek

 • elmúltál már 18 éves és a kölcsön lejáratakor még nem éred el a 65. életévet (ha mégis, akkor adóstárs bevonását kérhetjük)
 • rendelkezel állandó magyarországi lakhellyel és telefonos elérhetőséggel
 • legalább havi nettó 150 ezer forintos jövedelmet tudsz igazolni
 • legalább 3 hónapja vagy alkalmazotti munkaviszonyban ugyanazon munkáltatónál / több mint egy éve vállalkozó vagy / nyugdíjas vagy
 • nem szerepelsz a Központi Hitelinformációs Rendszerben (korábban BAR) negatív információval

K&H személyi kölcsön különböző hitelcélra felhasználható

 • lakásvásárlás vagy felújításra
 • autóvásárlásra
 • hitelkiváltásra
 • nagy értékű műszaki vagy háztartási gépek vásárlására
 • családi események
 • egészségügyi kezelések
 • képzések
 • kurzusok
 • utazások

Minimális igénylési feltételek

 • elmúltál már 18 éves és a kölcsön lejáratakor még nem éred el a 65. életévet (ha mégis, akkor adóstárs bevonását kérhetjük)
 • rendelkezel állandó magyarországi lakhellyel és telefonos elérhetőséggel
 • legalább havi nettó 300 ezer forintos jövedelmet tudsz igazolni
 • legalább 3 hónapja vagy alkalmazotti munkaviszonyban ugyanazon munkáltatónál / több mint egy éve vállalkozó vagy / nyugdíjas vagy
 • nem szerepelsz a Központi Hitelinformációs Rendszerben (korábban BAR) negatív információval

Legutóbbi blogbejegyzések

Mire jó az egészségpénztár?

Mire jó az egészségpénztár?

2021.10.21.

Mi is az az egészségpénztár? Érdemes-e belépni? Mire jó? Mik az előnyei? Az egészségpénztárakról mindenki hallott már, részletes tudással azonban kevesen rendelkeznek róla. Eloszlatjuk a ködöt, és megmutatjuk, mi is az az egészségpénztár, és mire lehet jó.

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

2021.10.20.

Nem mindenki jogosult állami támogatásra. Ingatlant mégis sokan vásárolnánk. Az is lehet, hogy már van ingatlanunk, de azt bővítenénk, korszerűsítenénk, vagy szívesen felújítnánk. Szükségünk lehet kiszámítható megoldásra fészekrakáshoz. A Takarék Otthon Lakáshitel kiváló partner lehet ebben.

Tovább olvasom
Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

2021.10.18.

A személyi kölcsönöknél megszokott néhány napos vagy akár néhány órás átfutási időre nem számíthatunk ingatlanra felvett jelzáloghitel esetén. A tervezéshez azonban tudnunk kell, hogy mikor kapjuk meg a hitelt.

Tovább olvasom
Zöld hitel – akár alacsony jövedelem mellett is!

Zöld hitel – akár alacsony jövedelem mellett is!

2021.10.15.

A Magyar Nemzeti Bank október 4-én elindította a Zöld Otthon programját. A program keretében a kereskedelmi bankok fix 2,5%-os kamattal kínálnak jelzáloghitelt új lakás vásárlásához. Az alacsony kamat miatt az elvárt minimális jövedelem is alacsonyabb, így széles körben elérhető lesz az a kamattámogatott konstrukció. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom