fbpx

Erste Bank személyi kölcsön kalkulátor 2022

ERSTE

Szabad felhasználású jelzáloghitel - 5 éves kamatperiódussal

THM 8,00% - 9,51%
Futamidő 60 - 240 hó
Hitelösszeg 4.000.000 Ft - 50.000.000 Ft

THM
8,00% - 9,51%

Futamidő
60 - 240 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
ERSTE

Babaváró hitel

THM 0,48% ; 9,21%
Futamidő 60 - 240 hó
Hitelösszeg 2.500.000 Ft - 10.000.000 Ft

THM
0,48% ; 9,21%

Futamidő
60 - 240 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
ERSTE

Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel - 5 éves kamatperiódussal

THM 6,83% - 8,45%
Futamidő 60 - 360 hó
Hitelösszeg 4.000.000 Ft - 100.000.000 Ft

THM
6,83% - 8,45%

Futamidő
60 - 360 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

Miért az Erste Bank Hungary Zrt?

Digitális banki szolgáltatások, hitelek, online bankolás, mindennapi pénzügyek. Minden lakossági hiteltermék. Teljes körű szolgáltatások. CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott hitelek, adó.visszatérítési támogatás, lakáshitelek, személyi kölcsön és otthonfelújítási kölcsön. Bármelyik kell, az Erste Banknál megtalálod.

Erste Digitális banki szolgáltatások

Online bankolás, George app, George WEB, digitális aláírás, Erste Netbank. Folyamatosan követik a változásokat, innovatív megoldásokat kínálnak a mi kényelmünkért. Nem kell feltétlenül bankba mennünk, hogy a pénzügyinket intézzük. Nem is akarunk. Ha otthonról is intézhetjük, miért mennénk be? Jó nekünk a netbank. A lépjen velünk kapcsolatba, és kövessen bennünket a közösségi oldalakon felhívás találkozik az elvárásainkkal. Ez a XXI század. Szeretjük, hogy mobilon intézünk el dolgokat. Inkább egy banki oldal, mint utazás és sorban állás.

Erste kölcsönök

Nincs olyan kölcsön, ami ne lenne elérhető az Erste Bank Hungary Zrt-nél. Az országunkban legnépszerűbb személyi kölcsön online is igényelhető, és néhány napon belül pénzhez juthatunk. Más lakossági hitelre van szükséged? Szabadon felhasználnád a jelzáloghiteled? Lehetséges. Ez a bank biztosítja számodra, több mint száz fiókjában vagy online, ha pedig készpénz kell, ott a számtalan ATM. A pénzjegy kiadó automatákból pénzhez juthatsz a nap 24 órájában, akár éjszaka is.

Erste Otthonmegoldások

Az autóvásárlást megelőzve az otthonteremtés a legnépszerűbb lakossági hitelcél Magyarországon. Vásárolhatunk használt vagy új lakást. korszerűsíthetünk, bővíthetünk, az Erste Bank tudja a megoldást. Lakáshitelt kaphatunk, akár Lakástakarék-pénztári megtakarításinkhoz is. Piaci kamatozású lakáshitellel vásárolhatunk ingatlant, vagy a Szabad felhasználású jelzáloghitelt költhetjük el egyszerűen a lakásra, akár vásárolunk, akár felújítunk. Aztán ott van a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel. Mit is jelent ez?

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel bevezetésével a Magyar Nemzeti Bank (MNB) célja, hogy minél szélesebb körben elérhető, közérthető és áttekinthető feltételrendszerű, egyszerű és gyors ügyintézés mellett felvehető lakáscélú jelzálogkölcsönök kerüljenek forgalomba. Az MNB célja egyértelműen a bank ügyfeleinek védelme. A mi védelmünk. De hogy véd ez bennünket?

Fogyasztóbarát hitelek és a THM

A pénzügyek intézésénél fontos szempont az összehasonlíthatóság. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) nem csak a kamatot tartalmazza, hanem minden, a kölcsönnel kapcsolatos költségünket. Nem kell szakértőnek lennünk, hogy tudjuk, melyik hitel a kedvezőbb számunkra. Az, ahol a THM alacsonyabb.

Közösségi média és online bankolás

Erste Bank Hungary Zrt 1138 Budapest Népfürdő utca 24-26. Ismerős ez a cím? Ez az Erste Bank székhelye.És kell-e tudnunk? Nem biztos, hogy kell. Egy modern bank modern ügyfele követi a felhívást: kövessen bennünket a közösségi oldalakon. A Facebook szimpatikusabb, mint a sorban állás. A netbank jobb, mint a telefonálás. Biztos jobb? Mutatjuk az előnyöket.

Támogatások online az Erste bankon keresztül

A világ változik, mégpedig gyorsan. A közösségi médiában, weboldalakon, gyorsan jutunk új, friss hírekhez. A kormány által nyújtott otthonteremtési támogatás idén év elején is változott, már ÁFÁ-t is igényelhetünk vissza, és több településen korszerűsíthetünk. A naprakész információk segítenek jó döntést hozni. Kedvezmények, akciók, támogatások: használjuk ki őket.

Milyen támogatott hiteleket kínál az Erste Bank?

CSOK Családi Otthonteremtési Kedvezmény. Akár 10 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás, új és használt lakásra. Babaváró hitelt is kaphatsz, és van kamattámogatott hitel a vissza nem térítendő támogatások kiegészítésére. 2021-től már ÁFÁ-t is igényelhetsz vissza. Az állam segít, hogy könnyebben juss saját ingatlanhoz, és a családod méltó körülmények között élhessen. És mi mindannyian ezt akarjuk. Egy boldog családot egy igazán szép házban.

Az igénylés feltételei és folyamata az Erste Banknál

Az Erste Bank az igényelt kölcsön összegét pozitív hitelbírálat után nyújtja. Ha megfelelsz az alapfeltételeknek, és összeszedted a szükséges dokumentumokat, online, személyesen vagy telefonon tudod elindítani a hiteligénylés folyamatát.

Az Erste Bank Hungary Zrt társadalmi szerepvállalása

Az Erste Bank nem csak ránk figyel, érzékenysége kiterjed az egész magyar társadalomra. Ez a szimpatikus hozzáállás méltó partnerünkké teszi. A közösségi szerepvállalás, és a környezeti felelősségvállalás a mi szívügyünk is. Egy olyan bankkal kapcsolódhatunk, amivel közösek az értékeink. Ez az Erste Bank. A mi Erste Bankunk. Válassz az Erste Bank lakossági termékeiből, és a Te Erste Bankod is lesz!

Így kaphatod meg a hitelt

Erste Bank személyi kölcsön kalkulátor 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Erste Bank személyi kölcsön kalkulátor 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Erste Bank személyi kölcsön kalkulátor 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Erste Bank személyi kölcsön kalkulátor 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Havonta, egyenlő nagyságú részletekben a futamidő végéig.

A pozitív hitelbírálat és a szerződéskötés után a bank egy összegben utalja az összeget a bankszámlánkra.

Ingatlan építésre, felújításra, vásárlásra, bővítésre. Korszerűsítésre és telekvásárlásra. 

Bárki, aki megfelel a bank által támasztott követelményeknek.

Igen. A személyi kölcsön szabad felhasználású, bármire elkölthető. Nincs akadálya, hogy hitelkiváltásra használjuk fel. 

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen vállalkozói hitelek érhetőek el az OTP Banknál?

Milyen vállalkozói hitelek érhetőek el az OTP Banknál?

2022.05.27.

Vállalkozói hitelre lenne szükséged a céged finanszírozására, fejlesztésére, vagy az esetleg felmerülő nehézségek áthidalására? Az OTP Banknál mindent megtalálhatsz!

Tovább olvasom
Mekkora a minimumösszeg, amivel elindíthatjuk a nyugdíj-megtakarítást?

Mekkora a minimumösszeg, amivel elindíthatjuk a nyugdíj-megtakarítást?

2022.05.24.

A nyugdíj-megtakarítás elindítását nem szabad sokáig halogatni, hiszen könnyen kifuthatsz az időből – érdemes akár egy kisebb összeggel is elkezdened!

Tovább olvasom
Mire fizet az utasbiztosítás?

Mire fizet az utasbiztosítás?

2022.05.20.

Mire fizet az utasbiztosítás? Az alábbiakból megtudhatod, ahogy azt is, milyen segítséget várhatsz, ha rendelkezel vele!

Tovább olvasom
Csökken a büntetőkamat mértéke a babaváró hitelnél

Csökken a büntetőkamat mértéke a babaváró hitelnél

2022.05.17.

Csökkenő büntetőkamatokról nem is álmodtunk, ám a babaváró hitel esetében most épp ez történik!

Tovább olvasom