fbpx

Cetelem személyi kölcsön 2022 – Kalkulátor és felételek

A Magyar Cetelem Bank Zrt

A Cetelem partnerünk terveink megvalósításában, akar kisebb, akár nagyobb összegre van szükségünk. A kollégái személyre szabott ajánlatokkal segítenek bennünket a céljaink elérésében. A Magyar Cetelem Bank Zrt. több mint 25 éve van jelen Magyarországon. Nemzetközi háttérrel, nagy tapasztalattal állnak a rendelkezésünkre. A Cetelem az áruhitelével alapozta meg a hírnevét, aztán egyre szélesebb termékskálával jelentkezett. A lakossági fogyasztási hitelekre specializálódott, a tartós fogyasztási cikkek szinte teljes körének megszerzésére nyújt pénzügyi megoldásokat. A Cetelemnek kiemelten fontos a biztonság, a felelős banki hitelezés és a minőség.

Széles termékskála érhető el a Cetelem Banknál

Az áruhitel elindulása után rövidesen elindult az Aura hitelkártya termék is. Aztán jöttek a személyi kölcsönök, és a felújítási kölcsönök. A fejlődés következő lépcsőfoka a virtuális hitelkártyák mellett az online igényelhető személyi kölcsön volt. A hitelkártyáit már nemzetközi szinten használhatjuk, áruhitelt pedig a webáruházakban is igényelhetünk már. Magyarországon elsőként vezette be a Paypass egy érintéses fizetési lehetőséget. Elindult a netbank, majd lehetőség volt igénybe venni a Cetelem takarékszámla szolgáltatást. Mindezt húsz év alatt. A fejlődés látványos és folyamatos. A filozófiájuk egyszerű: biztonságos és rugalmas megoldások, egyszerű termékek, szakszerű ügyintézés. Mi is megtapasztalhatjuk ezt, amikor az ügyfelükké válunk.

Cetelem áruhitel

Az áruhitel számtalan üzletben elérhető. Ez a széles körben elérhető, szabadon felhasználható hiteltermék rendkívül népszerű. Ha nagykorúak vagyunk és stabil, régi munkahellyel rendelkezünk, már vihetjük is haza a bútort vagy a kiválasztott műszaki cikkeket. A szükséges dokumentumok birtokában az üzletben elintézik nekünk az igénylést. Az elbírálás sokszor csak néhány perc, és már indulhatunk is haza a termékkel. Egyszerűen és gyorsan vásárolhatunk. Arra érdemes figyelnünk, hogy magyarországi lakhellyel kell rendelkeznünk, és nagykorúnak kell lennünk. A jövedelmünk igazolása mellett pedig fontos lesz, hogy nem állhatunk felmondás alatt, és nem szerepelhetünk negatív adósként a Központi Hitelinformációs Rendszerben sem. Egyszerű alapfeltételek, minimális dokumentumigény. Ez a Cetelem áruhitel. 

Áruhitel online is

A Cetelem bank az innovációban is élen jár. Áruhitelt online is igényelhetünk, gyorsan és rendkívül egyszerűen. Számos webshopban, internetes áruházban igénybe vehetjük ezt a szolgáltatást. Az Online hitellel történő vásárlás, a dokumentumok beküldése és a bírálat után a megvásárolt termékünk azonnal kiszállításra kerül. Az Online áruhitelt a webáruházban tudjuk igényelni, a webáruház fizetési rendszerén keresztül. A kiválasztott terméket a kosarunkba helyezzük, és a fizetési módnál a Cetelem áruhitel opciót választjuk ki. Itt választhatunk a papíralapú vagy online szerződéskötést is. Az űrlap kitöltése után már csak a dokumentumokat kell feltöltenünk. Pozitív elbírálás esetén az aláírás egy SMS kóddal történik. Aztán már csak a dokumentumok ellenőrzése lesz hátra, és indul is kiszállító autó a lakásunkhoz a megvásárolt termékünkkel. Egyszerűen és gyorsan intézhetjük mindezt. 

Áruhitel expressz

Áruhitel expresszel még könnyebb a hitelfelvétel. Rendelkeznünk kell Cetelem hitelkártyával. Ebben az esetben hitelbírálat nélkül, azonnal tudunk áruhitelt felvenni. Nem lesz már szükség a dokumentumok benyújtására. Ilyenkor a hitelkeretünkből különíti el a bank az áruhitel összegét, hogy aztán azt részletekben fizessük vissza. Csak egy személyi igazolványra és a Cetelem hitelkártyánkra lesz szükségünk ehhez. És az árut azonnal hazavihetjük. Nem kell várnunk. 

Joker részletfizetés

Amikor Cetelem hitelkártyájával 20 000 Ft feletti értékben vásárolunk valamelyik Mastercard bankkártyát elfogadó üzletben, a vásárlásunkat fix futamidővel és fix törlesztőrészletekkel is törleszthetjük, pont úgy, mintha áruhitelre vásároltunk volna. Ráadásul a nekünk megfelelő futamidőt már a pénztárnál kiválaszthatjuk, és persze nem lesz hitelbírálat, és dokumentumokat sem kell ilyenkor bemutatnunk. 

A boltokban a POS terminálon, a webshopokban pedig a fizetési folyamat során választhatunk, hogy egy összegben, vagy részletekben akarunk fizetni. Fontos, hogy olyan üzletekben is vásárolhatunk ilyen módon, ahol a Cetelem bank nincs jelen hitelnyújtóként, sőt ott is, ahol nem igényelhető áruhitel. Akár egy élelmiszerboltban is. A hitelkártyánk hitelkerete mértékéig bárhol élhetünk ezzel a szolgáltatással, akár internetes vásárlásnál is. A Joker részletfizetésre azonban csak Magyarország területén van lehetőségünk. 

Cetelem hitelkártya

A Cetelem hitelkártyája klasszikus hitelkártyaként működik. Mint a többi hitelkártyánál, ebben az esetben is a fordulónapon kell visszafizetnünk a költésinket vagy annak egy részét. Erre akár 45 nap is a rendelkezésünkre áll, és ha a teljes felhasznált összeget visszafizetjük, akkor kamatot sem kell fizetnünk. Ráérünk tehát később is fizetni, és ezt kamatmentesen is megtehetjük. 

Nagyobb költést tervezünk? Kellene egy új bútor a hálószobába? Vagy egy nagyobb TV? Cetelem hitelkártyával ez sem probléma. A Joker részletfizetéssel vagy az áruhitel expresszel egy úgy tehetjük meg, hogy három hónapon belül kamat nélkül jutunk az összeghez. Kamat nélkül. Ha ugyanis három hónapon belül visszafizetjük a hitelünket, a kölcsön THM-e 0% lesz, vagyis a felvett összegen felül sem kamatot, sem egyéb költséget nem kell pluszban fizetnünk. Ennél jobb ajánlat nem is kell. Ráadásul, amikor a Cetelem hitelkártyánkat használjuk, visszatérítést is kaphatunk. 

Milyen kedvezményekhez juthatunk a Cetelem hitelkártyájával?

A visszatérítés mértéke minden vásárlás után 1% lesz. A kiemelt partnereknél azonban akár 10% kedvezményt is kaphatunk. Bármelyik Cetelem hitelkártyával, közel 500 üzletben kaphatunk kedvezményeket. 

A 220volt üzleteiben, A Ramada Resort Budapest Hotelben, A Danubius Zrt szállodáiban és a Bosch Car Service hálózatában, valamint az Aquaworldben is 10 százalék kedvezménnyel vehetjük igénybe a szolgáltatásokat. De vehetünk fehérneműt, elektronikai cikket vagy háztartási gépet is kedvezménnyel. Ráadásul számtalan üzletláncnál vagy hálózatnál vehetünk igénybe szolgáltatást vagy vásárolhatunk kedvezménnyel, ha Cetelem hitelkártyánk van. 

Mindig kéznél kölcsön

Váratlan kiadás? Szükségünk van egy új hűtőszekrényre? A Mindig kéznél kölcsöne megoldást nyújthat erre. Hogyan? Akár 600 ezer forintos hitelkerettel segít ki bennünket a bajból. És miért van mindig kéznél? Mert csak egyszer kell megigényelni, és aztán újra és újra felhasználhatjuk. A visszafizetéssel ugyanis visszatöltődik a hitelkeretünk. Így újabb hitelbírálat nélkül újra felhasználhatjuk. A teljes hitelkeretünket, de akár egy részét is felhasználhatjuk, ahogy nekünk jobb. Lesz egy lehetőségünk, ami biztonságot adhat nekünk olyan módon, hogy mindig kéznél lesz.

Cetelem személyi kölcsön

A személyi kölcsönt nem kell bemutatni. Rendkívül népszerű, egyszerűen hozzájuthatunk, és szabadon felhasználhatjuk. Kell ennél jobb? 

A személyi kölcsön a Cetelem banknál is elérhető. A fix kamatozás garantálja, hogy a futamidő végéig nem fog változni a törlesztőrészletünk. Bankot sem kell váltanunk, ha nem akarunk, hiszen számlanyitás nélkül is elérhető. Napokon belül, gyorsan megkapjuk a személyi kölcsönünket. Kisebb összeg kellene vagy nagyobb? 400 000 és 9 900 000 forint között választhatjuk ki a szükséges kölcsönösszeget. Amennyi kell. Aztán ráérünk kettő vagy nyolc év alatt visszafizetni.

Cetelem Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

A Cetelem banknál igényelhetjük a Magyar Nemzeti Bank által Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt is. Ez a szabad felhasználású hitel a futamidő végéig fix kamatozású, és a szükséges dokumentumok benyújtása után maximum három munkanapon belül folyósítják nekünk. Ha a hiteligénylését online nyújtjuk be, és az elektronikus szerződéskötést választjuk, akkor viszont már két napon belül számlánkon lesz az igényelt hitelösszeg.

Cetelem adósságrendező kölcsön

Egy helyen akarjuk kezelni a pénzügyeinket, úgy, hogy közben csökkennek a kiadásaink? Válasszuk az adósságrendező kölcsönt. De mikor érdemes adósságrendezésen gondolkoznunk? Ha több hitelünk is van, és ezek különböző pénzintézeteknél vannak. Ha a hitelkonstrukció elavult vagy drága. Ilyenkor segíthet az adósságrendezés. Olcsóbban és egyszerűbben fizethetjük vissza a hiteleinket. Végig fix kamattal számolhatunk, és akár otthonról is intézhetjük. 

Könnyű választani a Cetelem termékei közül

A Cetelem Bank Zrt-nek fontos, hogy felelős döntést hozzunk. Hitelfelvétel előtt mérlegelnünk kell. Fontos lesz a vagyoni helyzetünk, a havi jövedelmünk is. A megfelelő hitel kiválasztásában nagy segítséget nyújhatnak a szakértő weboldalak hitelkalkulátorai és szakértő cikkei. Tájékozódjunk, aztán válasszuk ki a számunkra megfelelő hitelt. 

Így kaphatod meg a hitelt

Cetelem személyi kölcsön 2022 – Kalkulátor és felételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cetelem személyi kölcsön 2022 – Kalkulátor és felételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cetelem személyi kölcsön 2022 – Kalkulátor és felételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cetelem személyi kölcsön 2022 – Kalkulátor és felételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem. Bár a Cetelem piacvezető Magyarországon az áruhitel szegmensben, és ez az ismertségének a legfőbb oka, széles skáláját kínálja a pénzügyi termékeknek. Az áruhitel mellett személyi kölcsön is elérhető a Cetelem Banknál, de olyan speciális, egyedi pénzügyi termékek is, mint a Joker részletfizetés vagy a Mindig kéznél kölcsön.  

20 ezer forint feletti vásárláskor fix futamidővel és fix törlesztőrészletekkel is törleszthetünk, pont úgy, mintha áruhitelre vásárolnánk. A futamidőt már a pénztárnál kiválaszthatjuk. Olyan üzletekben is vásárolhatunk ilyen módon, ahol a Cetelem Bank nincs jelen hitelnyújtóként, sőt ott is, ahol egyáltalán nem igényelhető áruhitel. A Joker részletfizetésre azonban csak Magyarország területén van lehetőségünk. 

Igen. A Joker részletfizetéssel 20 ezer forint felett. A hitelkártyánk hitelkeretéig bárhol élhetünk ezzel a szolgáltatással, akár internetes vásárlásnál is. Bármilyen terméket vásárolhatunk. Ruhát, illatszert, ékszert, és akár élelmiszert is. 

Igen. A Cetelem Banknál elérhető a személyi kölcsön és a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel is.

Általában nem. A Cetelemnek azonban van erre egy speciális megoldása, a Mindig kéznél kölcsön. Csak egyszer kell igényelni, és aztán újra felhasználhatjuk. A visszafizetéssel ugyanis visszatöltődik a hitelkeret. Így újabb hitelbírálat nélkül újra felhasználhatjuk azt.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Maximalizálták a CSOK büntetőkamatát

Amikor az igénylő nem teljesíti a CSOK feltételeit, büntetőkamatot kell fizetnie. Ezt maximalizálta most a kormány 5 százalékban. Ez jóval kedvezőbb, mint az eddig elő jogszabály. Mutatjuk, kik az érintettek.

Tovább olvasom
Mikor érdemes szabad felhasználású jelzáloghitelt választanod?

Nem vagyunk egyformák, így az igényeink, vágyaink és céljaink sem ugyanolyanok, ezért nem meglepő, hogy a hitelfelvételkor sem feltételen ugyanaz jelenti számunkra a megoldást, ami a szomszédunknak, vagy a kollégánknak segített. Jó tudni, hogy kinek érdemes szabad felhasználású jelzáloghitelt igényelni, milyen élethelyzetben nyújt megoldást és milyen feltételekkel vehető igénybe?

Tovább olvasom
Ezek a családtámogatások maradnak 2023-ban

Családtámogatások maradnak 2023-ban is, tehát nem kell attól tartani, hogy segítség nélkül maradunk – lássuk, melyek igényelhetőek jövőre is!

Tovább olvasom
5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

Diákmunkát vállalsz és szeretnéd jól átlátni a fizetésedet? A buszbérletet is meg kell venned, hogy elérj az iskolába, de az ügyfélszolgálat messze van, így könnyebb lenne online megvenni a jegyet? Szükséged lenne egy új iskolatáskára, de a közelben sehol nem találtál egyedit, ezért a netről rendelnél valamit? Látod az összefüggést? Mindegyikhez szükséges egy bankszámla. Ha pedig a fenti élethelyzetek bármelyike stimmel rád, diákszámlára lesz szükséged. Ha nem vagy még profi a banki ügyekben, akkor segítünk és elmondjuk, mire figyelj oda diákszámla nyitásakor.

Tovább olvasom