Hirdetés

A K&H Bank számlacsomagjai – mutatjuk, mik a lehetőségek!

2022.04.29.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. április 29. 08:51

A K&H Bank számlacsomagjai között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, hiszen igen nagy a választék!

A K&H Bank számlacsomagjai – mutatjuk, mik a lehetőségek!

A K&H Bank számlacsomagjai minden igényt és ügyfélcsoportot lefednek, és igazodnak a felhasználói szokásokhoz is. Minden számlacsomag egy adott célra készült, annak minden szempontból megfelel, és ennek alapján a kondíciók is változatosak. Az alábbiakban részletesen is bemutatjuk a K&H Bank számlacsomagjait.

K&H kényelmi plusz számlacsomag online

A K&H Bank számlacsomagjainak legnépszerűbb képviselője a “K&H kényelmi plusz számlacsomag online”. A csomag egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy akár online is igényelhető, azaz bárhol és bármikor megnyitható.

Szintén lényeges, hogy az igénylés utáni első 3 hónapban a számlacsomag díjmentes, ezt követően pedig a bank segítségével a bankolási szokásoknak megfelelő számlacsomag választható, amire a K&H mobilbank alkalmazásban néhány kattintással át is lehet váltani.

K&H minimum plusz számlacsomag

A K&H minimum plusz számlacsomag kisebb a havi számlaforgalom esetén remek választás, amelynél a napi pénzügyeket kényelmesen, online is intézhetőek. Több kedvezmény mellett tartalmaz egy banki szolgáltatási csomagot is, amelynek keretein belül havonta az első 2 készpénzfelvétel belföldön, K&H ATM-ből, havonta az első 2 átutalás belföldön, forintban, K&H e-bankon, vagy K&H mobilbankon keresztül, valamint havonta az első 2 csoportos beszedési megbízás díjmentes.

Lényeges még, hogy a K&H minimum plusz számlacsomag számlavezetési díja 0 forint, és a betétikártya-szolgáltatás is ingyenes az első évben.

K&H bővített plusz számlacsomag

Közepes számlaforgalomhoz a K&H bővített plusz számlacsomag a jó választás, amely szintén online bankolást tesz lehetővé. A fentebb részletezett szolgáltatáscsomag itt is megtalálható, de különbség, hogy havonta az első 3 készpénzfelvétel belföldön, K&H ATM-ből, havonta az első 3 átutalás belföldön, forintban, K&H lakossági e-bankon keresztül, illetve havonta az első 3 csoportos beszedési megbízás ingyenes

A K&H bővített plusz számlacsomag esetében a számlavezetési díj szintén 0 forint, a betétikártya-szolgáltatás pedig díjmentes az első évben.

K&H kényelmi plusz számlacsomag

Szintén közepes mértékű számlaforgalomra készült a K&H kényelmi plusz számlacsomag, ami szintén használható online. A fentebb említett kedvezmény itt is megjelenik, a különbség a tranzakciók számában mutatkozik meg: itt már minden ötször végezhető el díjmentesen.

A K&H kényelmi plusz számlacsomag esetében a számlavezetési díj szintén 0 forint, a betétikártya-szolgáltatás pedig díjmentes az első évben.

K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag

A K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag tartalmaz egy lakossági bankszámlát és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, de emellett a legtöbb számlavezetéssel összefüggő banki szolgáltatást és biztosítást is. A K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag esetében egyes szolgáltatások teljesen díjmentesek, ezeket a prémium számlavezetési díj tartalmazza.

K&H ifjúsági számlacsomagok

Ezek mellett a K&H Bank számlacsomagjai között megtalálható egy, kifejezetten a fiatalok igényeire szabott termékcsoport is, ami havi díjak nélkül, kedvezményes bankkártya díj mellett igényelhető.

Az ifjúsági számlacsomagok a következők:

  • a K&H ifjúsági számlacsomag 6-14 éves korig,
  • a K&H ifjúsági számlacsomag 14-18 éves diákoknak,
  • a K&H ifjúsági számlacsomag 18+ pedig 18-26 év közötti, tanuló fiataloknak nyújt pénzügyi szolgáltatásokat.

Az első számlacsomagnál, 6-14 éves korig alapszolgáltatások érhetőek el, teljességgel szülői, vagy törvényes képviselői felügyelet mellett, a 14-18 éves kor közötti fiatalokra szabott számlacsomagnál ugyanez a helyzet, ám a szolgáltatások segítik a pénzügyi önállósodás kialakulását, míg a 18 éves kortól igényelhető számlacsomag kedvező díjazású, de csak tanulók számára érhető el.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a K&H Bank számlacsomagjai, hasonlítsd őket össze a többi bank ajánlataival is, mielőtt döntenél! Oldalunkon ezt egyszerűen megteheted, és a szerződéskötési folyamatot is elindíthatod online, mindössze néhány kattintással!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

8,4%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Nyári varázs kölcsön

THM

9,8%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

10,9% - 12,7%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.000.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Google Pay: Fizess a mobiltelefonoddal!

Google Pay: Fizess a mobiltelefonoddal!

2021.12.06.

A Google Pay egy digitális pénztárca. Ez a sokak által várt szolgáltatás már nálunk is használható. Fizethetünk a telefonunkkal vagy az okosóránkkal anélkül, hogy elő kellene vennünk a pénztárcánkat vagy a bankkártyákat. Megnéztük, hogy mire jó a Google Pay, és hogy hogyan és hol használhatjuk.

Tovább olvasom
Az egyszerűsített bankváltás

Az egyszerűsített bankváltás

2022.04.04.

Bankot váltani egyszerűbb, mint gondolnád, és a legutóbbi szabályozásnak köszönhetően alig van vele valamennyi tennivalód!

Tovább olvasom
Fontos változások a bankolásban 2021-ben

Fontos változások a bankolásban 2021-ben

2021.03.05.

Mint minden évben, 2021-ben is megérkeztek a változások a bankolásban, és persze minden másban is; az alábbiakban viszont csak a pénzügyekről olvashatsz.

Tovább olvasom
Bankszámlanyitás gyerekeknek? Igen!

Bankszámlanyitás gyerekeknek? Igen!

2020.11.20.

Sokan már viccelődnek azzal, hogy mennyire nem az életre készítik fel a gyerekeket az iskolákban, mégis folyamatosan leterheltek. A pénzügyekhez például nem hogy a gyerekek, de a felnőttek nagy része sem ért annyira, amennyire szüksége lenne rá, és akkor a pénzügyi tudatosságról nem is beszéltünk, amit nem elegendő tanulni, arra nevelni kellene mindenkit. A bankszámlanyitás gyerekeknek ehhez lehet az első lépés, de persze a szülőknek lesz még dolguk ezen felül is.

Tovább olvasom