fbpx
Hirdetés

A K&H Bank számlacsomagjai – mutatjuk, mik a lehetőségek!

2022.04.29.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. április 29. 08:51

A K&H Bank számlacsomagjai között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, hiszen igen nagy a választék!

A K&H Bank számlacsomagjai – mutatjuk, mik a lehetőségek!

A K&H Bank számlacsomagjai minden igényt és ügyfélcsoportot lefednek, és igazodnak a felhasználói szokásokhoz is. Minden számlacsomag egy adott célra készült, annak minden szempontból megfelel, és ennek alapján a kondíciók is változatosak. Az alábbiakban részletesen is bemutatjuk a K&H Bank számlacsomagjait.

K&H kényelmi plusz számlacsomag online

A K&H Bank számlacsomagjainak legnépszerűbb képviselője a “K&H kényelmi plusz számlacsomag online”. A csomag egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy akár online is igényelhető, azaz bárhol és bármikor megnyitható.

Szintén lényeges, hogy az igénylés utáni első 3 hónapban a számlacsomag díjmentes, ezt követően pedig a bank segítségével a bankolási szokásoknak megfelelő számlacsomag választható, amire a K&H mobilbank alkalmazásban néhány kattintással át is lehet váltani.

K&H minimum plusz számlacsomag

A K&H minimum plusz számlacsomag kisebb a havi számlaforgalom esetén remek választás, amelynél a napi pénzügyeket kényelmesen, online is intézhetőek. Több kedvezmény mellett tartalmaz egy banki szolgáltatási csomagot is, amelynek keretein belül havonta az első 2 készpénzfelvétel belföldön, K&H ATM-ből, havonta az első 2 átutalás belföldön, forintban, K&H e-bankon, vagy K&H mobilbankon keresztül, valamint havonta az első 2 csoportos beszedési megbízás díjmentes.

Lényeges még, hogy a K&H minimum plusz számlacsomag számlavezetési díja 0 forint, és a betétikártya-szolgáltatás is ingyenes az első évben.

K&H bővített plusz számlacsomag

Közepes számlaforgalomhoz a K&H bővített plusz számlacsomag a jó választás, amely szintén online bankolást tesz lehetővé. A fentebb részletezett szolgáltatáscsomag itt is megtalálható, de különbség, hogy havonta az első 3 készpénzfelvétel belföldön, K&H ATM-ből, havonta az első 3 átutalás belföldön, forintban, K&H lakossági e-bankon keresztül, illetve havonta az első 3 csoportos beszedési megbízás ingyenes

A K&H bővített plusz számlacsomag esetében a számlavezetési díj szintén 0 forint, a betétikártya-szolgáltatás pedig díjmentes az első évben.

K&H kényelmi plusz számlacsomag

Szintén közepes mértékű számlaforgalomra készült a K&H kényelmi plusz számlacsomag, ami szintén használható online. A fentebb említett kedvezmény itt is megjelenik, a különbség a tranzakciók számában mutatkozik meg: itt már minden ötször végezhető el díjmentesen.

A K&H kényelmi plusz számlacsomag esetében a számlavezetési díj szintén 0 forint, a betétikártya-szolgáltatás pedig díjmentes az első évben.

K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag

A K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag tartalmaz egy lakossági bankszámlát és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, de emellett a legtöbb számlavezetéssel összefüggő banki szolgáltatást és biztosítást is. A K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag esetében egyes szolgáltatások teljesen díjmentesek, ezeket a prémium számlavezetési díj tartalmazza.

K&H ifjúsági számlacsomagok

Ezek mellett a K&H Bank számlacsomagjai között megtalálható egy, kifejezetten a fiatalok igényeire szabott termékcsoport is, ami havi díjak nélkül, kedvezményes bankkártya díj mellett igényelhető.

Az ifjúsági számlacsomagok a következők:

  • a K&H ifjúsági számlacsomag 6-14 éves korig,
  • a K&H ifjúsági számlacsomag 14-18 éves diákoknak,
  • a K&H ifjúsági számlacsomag 18+ pedig 18-26 év közötti, tanuló fiataloknak nyújt pénzügyi szolgáltatásokat.

Az első számlacsomagnál, 6-14 éves korig alapszolgáltatások érhetőek el, teljességgel szülői, vagy törvényes képviselői felügyelet mellett, a 14-18 éves kor közötti fiatalokra szabott számlacsomagnál ugyanez a helyzet, ám a szolgáltatások segítik a pénzügyi önállósodás kialakulását, míg a 18 éves kortól igényelhető számlacsomag kedvező díjazású, de csak tanulók számára érhető el.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a K&H Bank számlacsomagjai, hasonlítsd őket össze a többi bank ajánlataival is, mielőtt döntenél! Oldalunkon ezt egyszerűen megteheted, és a szerződéskötési folyamatot is elindíthatod online, mindössze néhány kattintással!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

13,95%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Öt gyakran felmerülő pénzügyi kérdés

Öt gyakran felmerülő pénzügyi kérdés

2021.02.09.

A pénz nem boldogít – tartja a mondás. Legalábbis önmagában nem. Viszont ha nincs pénz, az sokszor boldogtalanná teszi az embert. Mindenesetre a hétköznapjaink szerves része, ebből tudunk ételt rakni az asztalra, ebből tudjuk fenntartani az otthonunkat, autónkat. A gyakran felmerülő pénzügyi kérdés, hogy hogyan tudnánk többet szerezni belőle, vagy legalábbis spórolni azzal, amink van.

Tovább olvasom
Találd meg vállalkozásod számára a megfelelő bankszámlát a K&H Banknál!

Találd meg vállalkozásod számára a megfelelő bankszámlát a K&H Banknál!

2022.06.14.

A K&H Bank bankszámlái között biztosan megtalálod azt a típust, amelyik minden tekintetben megfelel majd a vállalkozásod igényeinek!

Tovább olvasom
5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

2022.09.23.

Diákmunkát vállalsz és szeretnéd jól átlátni a fizetésedet? A buszbérletet is meg kell venned, hogy elérj az iskolába, de az ügyfélszolgálat messze van, így könnyebb lenne online megvenni a jegyet? Szükséged lenne egy új iskolatáskára, de a közelben sehol nem találtál egyedit, ezért a netről rendelnél valamit? Látod az összefüggést? Mindegyikhez szükséges egy bankszámla. Ha pedig a fenti élethelyzetek bármelyike stimmel rád, diákszámlára lesz szükséged. Ha nem vagy még profi a banki ügyekben, akkor segítünk és elmondjuk, mire figyelj oda diákszámla nyitásakor.

Tovább olvasom
Tudj meg mindent az Erste Bank George Számlájáról!

Tudj meg mindent az Erste Bank George Számlájáról!

2022.03.01.

Bankolj szabadon! Az Erste Banknál megteheted. Az Erste Bank George Számlája egy igazi kuriózum. Kiszámítható, alkalmazkodik hozzánk, és még egyedi kártyánk is lehet. Utánajártunk ennek a különlegességnek. Tudj meg mindent az Erste Bank George számlájáról!

Tovább olvasom